Interim en projecten

Inspelen op de markt stelt hoge eisen aan de interne organisatie en aan medewerkers. Ontwikkeltrajecten zijn vaak nodig, maar vaak ook zeer arbeidsintensief.

Projectmatig werken is een werkwijze waarbij mensen binnen organisaties zeggen dat het dé methodiek is om nieuwe producten en HR instrumenten te ontwikkelen en in te voeren. Tegelijk wordt het projectmatig werken en het leiden van projecten als lastig ervaren omdat  juist bij projectmatig werken dwars door de organisatie en bestaande structuren heen kwesties worden aangepakt en opgelost. Dat geeft onrust en is van invloed op bestaande verhoudingen. Op een dergelijk moment is het, te overwegen waard een externe adviseur in te zetten die u bij deze werkvorm ondersteunt en taken overneemt.

De extern adviseur die met de benodigde diplomatie in staat is de bestaande verhoudingen binnen de organisatie te doorbreken levert u een aanmerkelijke tijdswinst op. En zal na vertrek van de adviseur de kennis verdwijnen? Neen, binnen het project wordt de kennis aan de projectmedewerkers overgedragen. Het invoeren van het projectresultaat en het eventueel op grond van de eerste ervaringen bijstellen daarvan is een onderdeel van het projectmatig werken. Zo blijft de kostbare kennis van en over uw organisatie voor u behouden.

Wij ondersteunen uw project:

  • Als projectleider
  • Als ad interim P en O-er

Waar nodig nemen wij u de zorg voor ontwikkeling in het personeelsbeleid geheel uit handen. Dit kan op alle HRM gebieden. U hebt een tijdelijk tekort aan HRM adviescapaciteit? U hebt behoefte aan een adviseur die na een minimale inwerkperiode inzetbaar is? Dan bent u nu aan het goede adres. De meer dan 25 jaar HRM ervaring binnen overheid (van rijk tot gemeente) en gezondheidszorg staat borg voor de kwaliteit van het HRM-advies.

En qua snelheid? Snel reageren op situaties, met respect en aandacht voor de ander, dat is het credo. En dat mag u verwachten van een adviseur die ruim dertig jaar de judo sport beoefend. Overigens is de metafoor van het judo uitstekend te hanteren binnen adviesrelaties en het sturen van projecten of bij het uitvoeren van HRM taken.
Wij realiseren ons dat interim HRM een kwestie van vertrouwen is.

Daarom blijven we uit gaan van uw wensen en visie op het gebied van HRM.

 

home contact

Giskes Personeels Advies
Eglantier 4
7421 CS Deventer
Tel. en fax: 0570-650378
Mobiel: 06-21242923
e-mail: info@giskes-personeels-advies.nl

BTW nummer: NL811366340B01
KVK Veluwe en Twente nr. 38022945